Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Scanspis Täljstenskaminer

För Scanspis handlar det inte bara om värme, utan också om att leverera den vackraste lågan, omringad av en designmedveten möbel som passar i de flesta hem.

Kombinationen av dansk design, modiga idéer och fokus på detaljer har gjort Scanspis till ett ledande märke inom braskaminer. Ända sen deras start har de haft fokus på att erbjuda deras kunder de bästa kaminerna på marknaden med särskilt fokus på design, innovation och användarvänlighet.

Scanspis täljstenskaminer är en förening av stål och täljsten med de rena danska linjerna.

Täljsten är ett fantastiskt naturmaterial som har egenskapen at behålla värmen i sig och sakta släppa ifrån sig samma värme som behaglig strålningsvärme, det betyder att du får en stabil värme länge efter att elden har brunnit ut. Därför är en täljstenskamin populär att använda i frilufthus där en kamin gärna får värme lite mer och längre än hemma i vardagsrummet. Men vi förstår om du väljer en täljstenskamin eftersom den är så snygg att titta på med sin rejäla stenbit på.

Att en kamin från Scanspis är godkänt, är din garanti för att den är testad och kontrollerad och Scanspis lämnar 5 års garanti på alla sina spisar.

per sida

per sida