Facebook Pixel
Växla Nav

Elektrisk kamin Xaralyn Marvik

Från 13 990 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
RUMARVIKELCON
Description

Marvik från Xaralyn är en skorstensfri spis i modern skandinavisk design.

Raka linjer möter den varma träfronten i denna skorstensfria spis. Välj mellan tre st insatser; Trivero 70 LED, Cassette 600 eller Albany. Modellen är ganska grund och uppfattas därför som mindre och smidigare än vad den faktiskt är.

Trivero kan användas både som enbart dekoration eller som en extra värmekälla i hemmet. Det krävs ingen vätska för denna insats som både ger värme, men framförallt myskänsla till ditt hem. Den är lätt att använda och ger en realistisk braskänsla. Trivero använder sig av den senaste LED teknologin och styrs via touch-skärmen eller en fjärrkontroll. Touch-skärmen lyser upp direkt vid beröring och slocknar efter ett par sekunder.

Casette 600 och Albany är ånginsatser och ger illusionen av eldflammor genom reflektionen av halogenlampor mot flödande vattenånga. Ångan är inte varm och den avtagbara vattentanken behöver fyllas på regelbundet var 6–7 timme.

Albany kommer även med lysande keramiska vedträn som liknar glöd, vilket skapar en ännu mer realistisk känsla. Albany har också värmeslingor i toppen av öppningen som kan ge 750 eller 1500 W värme. Båda insatserna kommer med en fjärrkontroll som du kan starta eller stoppa insatsen med. Lågornas höjd kan justeras med ett reglage på insatsen.

 

Marvik finns även som biobränslespis.

Produktinformation
Höjd 1000 mm
Bredd 1330 mm
Djup 330 mm
Vikt 28 kg
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2021