Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Fire Line Automatic 2

Fler bilder

Insatsbrännare Fire Line Automatic 2, Planika

Fire Line automatic 2 (FLA2) är en en enkel men smart nioetanolbrännare från Planika, perfekt för dig som vill platsbygga din egna skorstensfria öppna spis.

FLA2 startas och stoppas med ett enkelt knapptryck samt att du kan justera lågorna i två olika höjder. Du fyller även på bioetanolen med den elektriska pumpen som medföljer brännaren.

FLA2 finns i två längder, 990mm och 1290 mm samt att du kan välja om du vill ha den med fjärrkontroll för att enkelt och bekvämt starta din brasa från soffan. Observera att du måste välja din FLA2 med fjärrkontroll från början, det går ej att efterbeställa.

Som alternativ finns även FLA2 med en färdig omramning. Allt du behöver göra är att bygga en omramning i icke brännbart material, sedan är det bara att börja njuta av lågornas sken.

Planikas BEV teknologi gör brännaren mycket säker. Från den stora tanken leds bioetanolen in i en mindre där den förångas och stiger upp till ovansidan där den antänds och ger härliga och värmande lågor. Elden hålls på så sätt helt separat från bioetanolen och du kan luta dig tillbaka i soffan och njuta av din eldstad. Här ser du hur enkelt det är!


Från: 54 450 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: PLFLA2PKT