Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuaggregat Helo Himalaya

Fler bilder

Bastuaggregat Helo Himalaya

Helo Himalaya är ett högt elektriskt bastuaggregat med stort stenmagasin, inspirerat av den ståtliga bergskedjan.  Helo Himalaya har Helos BWT-funktion i aggregatet.

Tack vare sin höga design kan du enkelt integrera aggregatet i inredningen eller låta den stå på golvet bredvid. Det stora stenmagasinet garanterar härlig mjukt värme tack vara att mycket vatten kan hällas på många heta stenar.

Det attraktiva och höga Himalaya finns i mattsvart eller krom. Aggregatet styrs med hjälp av manöverpanelerna Pure eller Elite, välj själv vilken manöverpanel som passar ditt behov som ingår i priset.

  • Elite
  • Manöverpanel för maximal bekvämlighet. Funktioner såsom veckoschema, individuella program, personliga användarprofiler och WiFi.
  • Pure
  • Tydlig manöverpanel med en kompakt elegant design som ger dig tydlig översikt över funktionerna, med några få knapptryck ställer du enkelt in belysning, temperatur och bastutid.
 
  • Helo BTW
  • BWT från Helo innebär flera bastuupplevelser i en lösning och i ett bastuaggregat. Genom ett BWT-aggregat så kan du enkelt uppleva en bastu som är het, torr, varm, ånga eller en egen önskad kombination. Därutöver tillkommer möjligheten att fylla bastun med lugnande aromer eller mineraler. Njut av din favoritbastu ensam eller dela olika bastuupplevelser med familj och vänner. Med en BWT-READY bastuaggregat från Helo är det allt möjligt.

Från: 12 848 :-

Till: 18 934 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-