Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Produktbild Planika L-Fire

Fler bilder

Planika L-Fire

Planika L-fire r en insats för dig som vill ha en skorstensfri spis med enklast tänkbara lösning. Stor bränsletank och en brinntid på upp till 15 timmar ger dig alla förutsättningar till få en mysig stund.

Sätt in den i en befintlig öppen spis som du inte kan eller vill elda i med vanlig ved eller bygg en egen omramning efter egen fantasi. L-fire kan köpas med eller utan inbyggnadsram, samt att du kan välja till en täckram för infällning i en vägg eller liknande. För den som vill hålla elden separerad från nyfikna finns det även ett nätgaller som tillval. 

Insatsen kommer färdig med keramiska vedträn, svart vermikulite-sten samt metallull som glöder vacker när insatsen brinner. Här kan du se L-Fire brinna i Planikas färdiga omramning Lincoln.

L-fire är en modern skorstensfri insats med en bränsletank på 6 liter. Planikas BEV-teknologi gör den dessutom oerhört säker och lättanvänd. Med en elektrisk pump fyller du enkelt på bränsletanken och när det är dags att elda trycker du bara på en knapp på framsidan. Bioetanolen förs då över i en separat tank där den hettas upp så biobränsleångorna stiger uppåt och antänds. Avancerat men endå enkelt och säkert, bränslet i tanken är på detta sett aldrig i direktkontakt med lågorna. Du kan dessutom justera lågorna i två olika höjder och har då en brinntid på upp till hela 15 timmar (8,5 på högsta effekt). Det behövs ingen fast elanslutning utan endast ett väggutag för att ha din L-fire redo för användning.

För den riktigt bekväme finns det en fjärrkontroll som tillval till Planikas L-fire. Starta, stoppa och justera effekten utan att behöva gå fram till insatsen. Observera att det ej går att beställa fjärrstyrningen i efterhand, detta då det är olika elektroniksa delar i insatsen.

Visas i vår utställning


Från: 28 990 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: PLLFPKT