Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Produktbild Planika Prime fire skorstensfri insats

Fler bilder

Insatsbrännare Prime Fire, Planika

Prime Fire från Planika är en perfekt lösning för den som vill ha en modern skorstensfri brännare i ren och enkel design. Välj om du vill ha brännaren med eller utan fjärrkontroll samt med en färdig inbyggnadsbox.

Platsbygg din skorstensfria eldstad efter eget huvud och skapa både mys och värme i rummet utan att behöva tänka på behovet av skorsten. Planikas brännare för inbyggnad/platsbyggnation är både enkla att hantera och mycket säkra tack vare deras pattenterade BEV teknologi. Biobränslet värms upp och förångas i en avskärmad tank i brännaren och stiger sedan upp till ovansidan där den antänds. Elden är alltså helt avskärmad från bioetanoltanken. Här kan du ser hur det fungerar och hur det ser ut när Prime Fire brinner.

Hur tänder du då din Prime fire? Jo med ett enkelt knapptryck på brännarens ovansida! Där kan du också välja mellan två olika höjder på eldslågorna. Vill du sitta kvar i soffan och njuta så kan du välja till en fjärrkontroll till Prime Fire.

Du kan även välja till Planikas egna omramning runt Prime Fire för att göra platsbyggnationen ännu enklare och snabbare. Omramningen kräver att den närmsta delen av väggen har en brandskyddande isolering. Utöver det är det endast ett eluttag du behöver för att skapa just din eldstad.


Från: 24 990 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Artikelnr: PLPRIMEFIRE