Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Ruby Fires Nero skorstensfri spis

Fler bilder

Xaralyn Nero

Den skorstensfria spisen Nero från Xaralyn har ett rakt och modern formspråk som passar i de flesta miljöer. Spisen går att få med flera olika typer av inredning.

Omramningen på Nero är gjord i ett stenlaminat i hög kvalité som Xaralyn kallar Fossil Stone. Fossil Stone går att få både i ett polerat vitt/beige utförande eller i polerat svart, vid beställning så kontakta butiken om vilken färg du vill ha Nero i.

Nero kan fås med bioetanolbrännare så den brinner med riktiga eldslågor, men utan att du behöver någon skorsten. Till Nero med bioetanolbrännare kan vi rekomendera att du väljer till keramiska vedträn som du lägger på ovansidan av brännaren för en ännu mer realistiskt braseffekt av din skorstensfria spis samt Xaralyns bioetanol som brinner med fina lågor och väldigt liten doft.

För dig som inte vill ha riktig eld finns Nero med två helt elektriska insatser. Den moderna Trivero 70 som skapar en eldeffekt med LED-teknologi eller den mer klassiska Melini LED som även har värmeslingor som kan ställas i 0 - 900 - 1800 Watt. Du kan ljustera lågorna (och värmen) med den medföljande fjärrkontrollen eller med knappar på insatsens front.


Från: 22 790 :-

Pris: 0 :-

Pris: 0 :-


Produktinformation

Höjd: 1015 mm
Bredd: 1195 mm
Djup: 335 mm
Artikelnr: RUNERO