Facebook Pixel
Växla Nav

Bastuaggregat Tylö Sense Commercial 6/8

Från 5 307 :- Pris 6 244 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Finns i lager
Artikelnr
TYCOMLITECON
Description

Sense Commercial 6 & 8 är anpassade för mindre offentliga bastumiljöer men fungerar lika bra hemma. Sense är en helt ny serie bastuaggregat där stilren form möter Tylös pålitliga funktion och genuina kvalitet.

Sense Commercial finns här i två olika effekter - 6 kW eller 8 kW. De dubbla luftkamrarna gör uppvärmningstiden tillika värmespridningen snabb och effektiv. Bastuaggregaten styrs med Pure eller Elite manöverpanel, tillsammans med reläbox Commercial Lite. Välj den manöverpanel som matchar ditt bastubad och behov. 

Aggregatet har ett flockat skal för att minimera risken att bränna sig och ett avtagbart fack för doftessenser som är lätt att rengöra. Allt i en helt ny design, Sense släpper alla dina sinnen fria med snabb, behaglig värme och exakt temperaturkontroll. Den tåliga konstruktionen gör det till en modell med lång livslängd byggd för att klara långvariga drifttider.

Commercial-aggregaten har Tylös energibesparande funktion "delad effekt" och rostfritt stenmagasin. Finns även med effekt upp till 20 kW – Sense Commercial.

Välj mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval.

Tillval:

  • Bastusten
  • Manöverpanel
  • Reläbox
  • Ben
Produktinformation
Manöverpanel Separat
Effekt 6,6 / 8
Vikt 17,5 kg
Bastuvolym 4–12 m³
Stenmängd 20 kg
Mått (HxBxD) 559 x 431 x 375 mm
Minsta takhöjd i bastun 1900 mm
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024