Facebook Pixel
Växla Nav

Manöverpanel Tylö Elite Cloud

5 715 :-
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
TY72005040

Tylös nya och modernaste manöverpanel Elite Cloud gör ditt bastu- och ångbad till en högst personlig upplevelse. Den nya uppgraderingen med molnbaserad funktionalitet gör att du kan styra din bastu via telefonen var du än befinner dig.

Elite är utrustad med en kristallklar 4,5-tumsskärm med full-touch och installeras mycket diskret och smidigt. Med en infällnadsram som tillval kan du fälla in panelen helt i väggen. Elite kan även placeras inne i en bastu eller ångrum.

Elite har en processor och ett operativsystem som möjliggör en mängd avancerade funktioner. Skapa och spara flera olika användarprofiler och favoritinställningar och ställ in olika scheman för olika veckodagar. Lägg därtill funktioner som standby, extra fläktar och möjligheten till flera doftpumpar som gör att du lätt kan växla mellan olika dofter under drift.

Sätt på din bastu direkt från soffan! Med Elite har du full kontroll över bastuns alla funktioner så som temperatur, fukt, doft och belysning. Ladda ner Tylö Control™-appen från App Store eller Google Play eller använd Program för dator. Elite Cloud fungerar både för bastu och ångbad. Appen Tylö Control för smarta telefoner ger optimal flexibilitet.

Elite ingår när du köper bastuaggregaten Sense Elite och Sense Combi Elite. Elite är även kompatibel med ånggeneratorerna Steam Home och Steam Commercial.

Produktinformation
Höjd 127 mm
Bredd 85 mm
Djup 12 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024