Facebook Pixel
Växla Nav

Grillkol big blocks kamado joe

325 :-
Lagerstatus: Finns i lager

Visas i vår utställning

Artikelnr
KJCHAR

Kamado Joes Big block är framställt för för dig som tar grillningen på största allvar. Stora rejäla bitar av grillkol med högsta kvalité!

Kamado Joe producerar sitt egna grillkol i sammarbete med Argentinska kolmästare, kolet brinner bättre, längre och renare samt sätter en naturlig grill och röksmak till det du grillar.

Grillkolet är gjort av en blandning av lövträd som är kända för sin hårda densitet och kallas av lokalbefolkning för "Ax breaker / yxbrytare". Trät hettas upp i trditionella utomhusugnar för att framställa ett riktigt bra och fint grillkol med rejält stora bitar, kanske störst i världen?

Direkt när du öppnar säcken med Big Block grillkol ser du skillnaden och när du tar upp kolet med handen känner du också att Kamado Joe levererar ett kol i toppklass! Denna kvalité kommer du även känna i smaken på det du grillar och kolet klarar att användas om och om igen. Det detta genom att en kamadogrill är så tät så när du stänger locket och ventilerna slocknar kolet fort och är redo att användas igen.

Det är det som är så fint med bättre kol! 

Produktinformation
Vikt 9 kg
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024