Facebook Pixel
Växla Nav

Kamado Joe Chunks

Från 349 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Finns i lager

Visas i vår utställning

Artikelnr
KJWOODCON
Description

Ge en extra smakdimension till det du grillar med Kamado Joes wood chunks / rökträ i bitar.

Beroende på hur mkt och vilken smak du vill ha på det du grillar lägger du 1-3 bitar bland kolen och sedan får du härlig och aromatisk röksmak på det du grillar.

Kamado Joes Chunks finns i fyra olika smaker / träslag:

  • Äppel-chunks som har en mild och subtil söt, fruktig smak. Passar bra till fågel, nöt, fläsk (speciellt skinka), lamm och till viss del skaldjur.
  • Ek-chunks har en kraftigare smak än äppelträ. Fungerar bra som ensamt men kan användas i kombination med andra rökt-chunks också. Fungerar till i princip all mat.
  • Hickory-chunks skapar en kraftig och söt smak som påminner lite om bacon. Röken kan vara ganska skarp men ger en härlig och kraftig smak till framför allt nöt och fläskkött. Perfekt till revbenspjäll!
  • Pecan-chunks passar väldigt bra till kyckling, fisk och revbenspjäll. Kamado Joes Pecan-Chunks är lufttorkade vilket bevarar det naturliga sockret som finns i pecanträt, vilket ger en sötare och mer smakrik rök än många andra chunks.
  • Lönn (maple) Chunks har en mild och lite söt smak som passar mycket bra till kyckling och viltfågel. Även grönsaker går bra och varför inte testa att röka ost med lönnbitar i din kamadogrill?

 

Kamado Joes Chunks kommer i praktiska 4,5 kg säckar.
Produktinformation
Vikt 4,5 kg
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024