Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Panacea 1717 1B Tylö

Fler bilder

Panacea 1717 1B Tylö

Panacea ångbad

Döpt efter den grekiska mytologins läkande gudinna har vi givit vårt senaste och mest banbrytande ångbadskoncept namnet Panacea.

I Panacea ges både kropp och själ en förhöjd upplevelse. Den varma omslutande ångan hjälper till att mjuka upp och förlösa fysiska spänningar i kroppen, samtidigt som de olika ljus‐ och ljudinställningarna hjälper själen att slappna av.

Med hjälp av olika temperaturer, fuktighetsnivåer och eteriska oljor kan Panacea efterlikna uråldriga och naturligt skonsamma behandlingsmetoder där inspiration hämtats från romartidens caldarium och sensuella balinesiska ångbad.

Trots sin exklusiva form, där ingenting har sparats på när det kommer till anpassningar och material, är Panacea ångbastu mycket enkel att montera och installera.

Konstruktionen är genomtänkt in i minsta detalj och levereras i färdiga moduler, redo att sättas samman och omgående tas i bruk.

Det tillkommer inget extra arbete med att exempelvis klä in insidan med mosaik eller andra tidkrävande moment. Att installera ett Panacea ångbad från Tylö sker på timmar, snarare än dagar.

Bilderna är på Panacearum men kan vara på annan storlek, se ritning. Rätta bilderna kommer inom kort.

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 127 025 :-

Produktinformation

Bredd: 1730 mm
Djup: 1730 mm
Höjd: 2100 mm
Artikelnr: TY96075070