Facebook Pixel
Växla Nav

Bastuaggregat Tylö Sense Commercial 10/16/20

Från 11 771 :- Pris 13 848 :-
Lagerstatus: Finns i lager

Visas i vår utställning

Artikelnr
TYCOMMCON
Description

Sense Commercial är anpassad för offentliga bastumiljöer men fungerar lika bra hemma. Väl beprövad kvalité och genomtänkta funktioner gör detta till ett aggregat som håller länge.

Sense Commercial finns i tre olika effekter – 10,7kW, 16kW eller 20kW.

Bastuaggregaten styrs med Pure eller Elite manöverpanel, tillsammans med reläbox Commercial. Välj den manöverpanel som matchar ditt bastubad och behov. De dubbla luftkamrarna gör uppvärmningstiden tillika värmespridningen snabb och effektiv. Commercial har låg energiförbrukning och är utformad av bastubadare för bastubadare.

Aggregatet har Tylös Theromsafe vilket betyder att aggregaten har överhettningsskydd och att yttermanteln aldrig blir för varm att röra vid. Den tåliga konstruktionen gör det till en modell med lång livslängd byggd för att klara långvariga drifttider.

Komplettera Sense Commercial med en ånggenerator för att även kunna få en ångbastu och upptäck SoftSauna som innebär lägre temperatur och hög luftfuktighet.

Commercial-aggregaten har Tylös energibesparande funktion "delad effekt" och rostfritt stenmagasin, Commercial har ett fack för doftessenser som är lätt att rengöra. Finns även med lägre effekter – Sense Commercial Lite.

Välj mellan väggmonterat eller stående aggregat med ben som tillval.

Tillval:

  • Bastusten
  • Manöverpanel
  • Reläbox

Obs! Till Commercial 10,7kW används reläbox Commercial Lite. 

Produktinformation
Manöverpanel Separat
Effekt 10,7 / 16 / 20
Vikt 30 kg
Bastuvolym 10–43 m³
Stenmängd 25 kg
Mått (HxBxD) 650 x 650 x 400 mm
Minsta takhöjd i bastun 1900 mm
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023