Facebook Pixel
Växla Nav

Helo bastuaggregat

Helo bastuaggregat

Finska Helo är en av Finlands äldsta tillverkare av elektriska bastuaggregat. Helo är synonymt med mångsidighet och hela företaget genomsyras av traditionen av ett ordentligt bastubad.

Ett Helo bastuaggregat förhöjer den dagliga bastuupplevelsen genom att tillföra vacker design och innovation till aggregatets funktioner. Helo har gått i spetsen för en mångfasetterad bastuupplevelse med sin smarta WT-funktion, som gör det möjlig att skapa flera olika upplevelser med ett enda bastuaggregat.

HELO WT – Water Technique

WT aggregatet gör att du kan välja mellan Gentle Sauna, Flexi-Sauna eller en Hot & Dry Sauna, men fortfarande bara ha ett aggregat hemma. Välj själv om bastubadet ska vara torrt, fuktigt, varmt, med ånga eller en egen önskad kombination. Allt du behöver göra är att använda WT-behållaren. Fyll på eller avlägsna vatten. Luta dig tillbaka. Och koppla av.

Med mindre slitage och längre livstid ger Helo dig ett bastuaggregat som är en god investering. De generellt låga värmenivåerna som används i ett WT-bastu ger mindre påfrestningar på alla detaljer och hela rummet, din bastu kommer hålla längre och den enkla WT-funktionen minimerar behovet av tekniskt underhåll.

En snabbare uppvärmningstid ger lägre energiförbrukning – men fortfarande samma bastuupplevelse. WT-aggregatet värmer dubbelt så snabbt upp ett basturum jämför med en vanlig bastu tack vare ångans fysiska egenskaper.

I sortimentet finns storlekar passande för minsta familjebastu till stora offentliga bad.

Helo är ett adelsmärke då det gäller att bygga bastuaggregat med stora stenmagasin för riklig badkastning.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024