Facebook Pixel
Växla Nav

Betalning e-handel

Bastuspecialistens betalsätt är i samarbete med Svea Bank AB.

Vår betaltjänst finns hos Svea Bank AB och du kan där välja mellan följande betalsätt:

  • Swish
  • Kortköp med säker betalning
  • Direktbanksbetalning
  • Faktura, betala 14 dagar efter leverans, fakturaavgift 0 kr
  • Delbetala i egen takt

Om problem med kassan uppstår vill vi gärna veta det. Vänligen skriv till oss på ehandel@bastuspecialisten.se

Swish

Du anger ditt mobilnummer i kassan och i Swish-appen får du upp en betalningsförfrågan som du bekräftar med BankId - Enkelt och tryggt.

Kort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online- betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Bank AB hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Vi accepterar följande kort: Visa, MasterCard.

Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sättvalidera konsumenten vid köp på nätet.

Direktbank

Väljer du direktbetalning skickas du till din egen bank för att betala på samma sätt som du betalar en vanlig faktura. Pengarna dras direkt från kontot, snabbt och säkert.

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Bastuspecialisten överlåtna till Svea Bank AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Du som valt Faktura som betalsätt kan själv administrera den genom att logga in på Mina Sidor hos Svea.

Fakturavillkor

Länk till mina sidor

Delbetala

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa Svea Bank AB 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,55%.

Allmänna villkor delbetalning/konto

Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation (SEKKI)

Högt kreditbetyg är viktigt

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Dun & Bradstreet's kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024