Facebook Pixel
Växla Nav

Kalfire Gasinsats Genomsyn

91 900 :-
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnr
SSKFGP8054

Gasinsats från Kalfire med genomsyn. Perfekt för dig som vill platsbygga en kamin mitt i ett rum eller varför inte som en del av en hel vägg?

Kalfires gasinsatser håller en hög kvalité och brinner med fantastiska lågor. Du startar, stoppar och justerar lågorna med den medföljande fjärrkontrollen. Tryggt, enkelt och säkert. Tack vare deras slutna system med en skorsten som både sköter till och frånluft säkerställs det att du alltid får ett fungerande drag. Står insatsen dessutom nära en yttervägg behöver du inte gå upp genom huset utan kan avsluta skorstenen genom ytterväggen.

Gasbrännaren i Kalfires insatser leder lågorna ut genom de keramiska vedträna, och glödtrådar utmed sidorna på veden ger dig en brasa som verkligen ser ut att brinna med riktiga vedträn. Du kan justera lågornas höjd i åtta olika steg, alternativt så finns även ECO-läget där lågornas storlek varierar i höjd över tid. Utöver att din gaskamin då beter sig mer som en vanlig vedeldad version så förbrukar insatsen också 40% mindre gas i ECO-läget. 

Du kan har några tillval som du kan göra till din gasinsats. Dels finns det en LED-belyst glödbädd (Hybrid LED) som ytterliggare förhöjer upplevelsen av riktig eld samt en gnistgenerator (NSG) som återskapar hur en riktig brasa beter sig. Här kan du se hur NSG ser ut. Vill du ha ännu mer kontroll över eldstaden kan du lägga till deras WiFi-modul I-match och styra din kamin genom en app i telefonen eller via ett "Smarta-Hem" system.

Produktinformation
Höjd 979 mm
Bredd 1233 mm
Djup 555 mm
Effekt 7,9 kW
Rökrörsdiameter 150 mm
Gasolförbrukning 10kg Max: 17,2h ECO: 24h
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2023