Facebook Pixel
Växla Nav

Vägghängda kaminer

Vägghängda kaminer

Med vägghängda kaminer utan skorsten kan du njuta av extra enkel hantering.

Dels slipper du handskas med ved, dels kommer du enkelt åt att dammsuga under kaminen. Självklart får du den varma och välkomnande känslan som en eldstad ger.

Få en ytterligare värmekälla i rummet och naturligt ljus som skapar en hemtrevlig atmosfär. Våra vägghängda kaminer behöver ingen skorsten. De ska bara monteras på väggen, sedan kan du enkelt tända elden och låta brasan värma dig. I många fall kan kaminerna sättas upp på de flesta väggar utan isolerskiva. Titta på produktspecifikationerna eller fråga oss om du är osäker på något om en väggkamin.

God säkerhet med väggkamin och etanol

Med genomtänkt tillverkning, väl valda material och god säkerhet håller våra vägghängda eldstäder hög kvalitet. Som alltid när eld är inblandad gäller det att ha säkerheten i åtanke när du använder en väggkamin som drivs av etanol, så följ instruktionerna noga. Till exempel är det bra att använda en tratt när du fyller på bränsle för att undvika spill.

När du har hittat rätt vägghängd kamin för dig, beställ den smidigt på nätet. Med oss kan du hämta upp din beställning i butiken i Bromma utanför Stockholm eller få leverans med DHL. Bastuspecialisten har funnits sedan 50-talet och har hunnit förgylla många hem med bastu, brasvärme och bad. Vi hoppas att du också ska gilla din kamin.

Vi har vägghängda skorstensfria kaminer från varumärken som bl.a Vauni, Xaralyn (fd Ruby Fires), Skill Factory, Westbo of Sweden m.fl.

Artiklar 13-15 av 15

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Biobränslespis Colorado

  Biobränslespisen Colorado är en vägghängd spis med en "tavellook"

  4 995 :-
 2. Biobränslespis Bonneville rostfri

  Biobränslespisen Bonneville är liten, tuff och lättplacerad i hemmet. Denna kommer i rostfritt stål.

  1 995 :-
 3. Biobränslespis Bonneville svart
  Biobränslespis Bonneville svart

  Biobränslespisen Bonneville är liten, tuff och lättplacerad i hemmet. Denna kommer i svart.

  1 995 :-

Artiklar 13-15 av 15

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
© Copyright Bastuspecialisten 2014-2020