Facebook Pixel
Växla Nav

Braskamin Contura Connect 556

Från 41 900 :-
Endast %1 kvar
Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning

Artikelnr
CO556CONNECT
Description

Nyheten Connect 556 från Contura tar kaminen in i den digitala världen.

Tack vare att sin anslutning till Wifi får Connect 556 en intelligens som bland annat reglerar tilluften automatiskt för en optimerad, renare och mer effektiv förbränning med minskade utsläpp. Kaminen är mycket enkel att använda, och med den tillhörande appen myUplink kommer flera smarta funktioner som hjälper dig med din eldning.

Med appen kan du enkelt ställa in önskad värmeeffekt på kaminen, och den hjälper dig att elda rent genom att bland annat skicka en notis när nytt vedinlägg krävs, och berättar om du lagt in för mycket ved. Med myUplink får du full kontroll och överblick över din eldning, och du kan enkelt övervaka och följa hur mycket värmeenergi kaminen tillför huset. Perfekt för dig som vill optimera ditt energieffektiva, hållbara hem. Appen är dessutom uppkopplad till molnet så att nya mjukvaruuppdateringar uppdateras automatiskt.

Att elda har aldrig varit enklare. Contura Connect 556 ökar lufttillförseln vid både upptändning och vedinlägg, detta för att skapa drag och ge elden en boost så att den kommer igång ordentligt. Kaminen är även utrustad med ett överhettningsskydd som automatiskt sänker temperaturen i kaminen och skickar en notis om hur du kan förändra din eldning för att undvika överhettning.

Connect 556 är försedd med ett batteri som backup vid t.ex. strömavbrott, så att du kan elda även om strömmen går.

Se ett videoklipp om Connect 556 här.

Produktinformation
Höjd 1071 mm
Bredd 495 mm
Djup 495 mm
Vikt 106 kg
Effekt 5 kW
Verkningsgrad 83 %
Rökrörsdiameter 150 mm
Liknande produkter
© Copyright Bastuspecialisten 2014–2024